HTML

Kik vagyunk?

A CEMI vezető stratégiai tanácsadó cég Középkelet-Európában. A CEMI missziója, hogy világszínvonalú, szigorúan tényalapú és végrehajtásra koncentráló problémamegoldást nyújtson ügyfelei részére a középkelet-európai régió adathiányos környezete ellenére.

Friss topikok

2010.04.21. 17:45 cemiblog

Sajtóközlemény az FKF részére végzett munkánkról

A Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat (FKF) egyes közbeszerzéseivel összefüggésben, a különféle orgánumokban megjelent hírek kapcsán a CEMI Kft. rá kíván mutatni az alábbi tényekre: 

A CEMI nem tud arról, hogy a hírekben szereplő, CEMI által megnyert közbeszerzési eljárás a „cégre lett volna kiírva”. A CEMI nem hiszi, hogy egyedüli cégként volt képes megfelelni a kiírásnak, ugyanakkor tisztában van vele, hogy a munka jellegéből adódóan nagyon kevés szakember és cég alkalmas egy ilyen feladat elvégzésére.

Az ominózus közbeszerzés során a CEMI bemutatta a szükséges referenciákat. Ezek egy része az üzleti szférából, egy része pedig – a kiírás jellegénél fogva – az önkormányzati szférából származott.

A vállalat által elvégzett munka eredményeképpen a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat (FKF) évente mintegy 2 milliárd forintot takarított, és takarít jelenleg is meg. Ezt a jól kézzelfogható tényt a FKF teljes vezetése – közte Bielek Péter vezérigazgató úr is – elismerte, az elvégzett munkáról és annak eredményéről mindig pozitív visszajelzések érkeztek. 

Ezen tények miatt a CEMI szívesen és örömmel néz elébe – és természetesen bármiben szívesen együttműködik, ha szükséges – a sajtóhírekben szeplő, az FKF vezetése által elrendelt teljes körű vizsgálatnak, hiszen fontosnak tartjuk, hogy egy jól elvégzett munka kézzelfogható (pénzben jól mérhető) eredménye nyilvánosságot kaphasson.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://cemi.blog.hu/api/trackback/id/tr321940496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása